BURCHT

Idsteinlaan 8

Gunstig gelegen nieuwbouw bel-etage in Burcht. Centrale ligging met goede verbinding tot het centrum, E17, N70 en winkels in de buurt. De bouwwerken zijn gestart!

De indeling van de woning is als volgt:

Op het gelijkvloers bevindt zich een overdekte staanplaats, een berging, toilet en leefruimte met toegang tot de tuin. De leefruimte staat via een vide in contact met de eetplaats en de keuken op de eerste verdieping. Via de open trap bereikt men de eetplaats, de ingerichte keuken en een aangrenzende berging. Op de tweede verdieping zijn er drie slaapkamers, een derde berging en een badkamer met plaats voor bad en douche.

Afwerking

Inspraak in de indeling is nog mogelijk. U kiest afwerking die het best past bij uw stijl. De woning wordt gebouwd volgens de geldende EPB-normen met een ventilatiesysteem D, centrale verwarming op aardgas en zonnepanelen. Er wordt gewerkt volgens de regels van de kunst met kwalitatieve materialen. De keuken is te kiezen bij onze leverancier, net zoals het sanitair, de vloeren en faience, de binnendeuren en trappen. De woning kan eventueel ook als ruwbouw winddicht worden aangekocht.

Type

Gesloten bebouwing

Bruto bewoonbare oppervlakte

+/- 152 m²

Grondoppervlakte

+/- 138 m²

Slaapkamers

3

Prijs afgewerkte woning (excl. btw en notariskosten)

355 000 euro

Stedenbouwkundige inlichtingen

  • Vergunning aanwezig

  • Woongebied 

  • Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd

  • Geen voorkooprecht

  • Verkavelingsvergunning n.v.t.

 

Lastenboek

Contacteer ons

Loeman Woningbouw bvba

Oudeheerweg-Heide 82, 9250 Waasmunster

info@loemanwoningbouw.be  -  Bel 0475/86 83 56 of 0499/23 66 65